YHDISTYS

Bocuse d’Or Academy Finland ry vastaa Suomen osallistumisesta kansainväliseen, arvostettuun ja kovatasoiseen Bocuse d’Or -kilpailuun. Bocuse d’Or Academy Finland ry perustettiin heinäkuussa 2020 takaamaan menestyksekkään Bocuse d’Or -kokkikilpailutyön jatkuminen Suomessa. Yhdistyksen perustajajäsenet ovat Matti Jämsén, Mari Cadaut ja Sami Rekola ja yhdistyksen jäsenistöön kutsutaan kaikki Bocuse d’Orissa Suomea edustaneet kilpailijat ja assistentit.

Kaksivuotisen kilpailukauden aikana yhdistys järjestää Suomen edustajakarsinnat, kokoaa Suomen Bocuse d’Or -kilpailujoukkueen, ja järjestää kilpailuihin valmistautumiseen tarvittavat harjoitustilat ja -välineet sekä taloudelliset ja henkilöresurssit. Lisäksi yhdistys kehittää Suomen kansainvälistä kokkikilpailutoimintaa ja tukee menestystä yhdessä yhteistyö- ja sidosryhmäverkostonsa kanssa.

Bocuse d’Or Academy Finland ry:n hallitukseen kuuluvat

Aki Wahlman, hallituksen puheenjohtaja