YHDISTYS

Bocuse d’Or Academy Finland ry vastaa Suomen osallistumisesta kansainväliseen, arvostettuun ja kovatasoiseen Bocuse d’Or -kilpailuun. Bocuse d’Or Academy Finland ry perustettiin heinäkuussa 2020 takaamaan menestyksekkään Bocuse d’Or -kokkikilpailutyön jatkuminen Suomessa. Yhdistyksen perustajajäsenet ovat Matti Jämsén, Mari Cadaut ja Sami Rekola ja yhdistyksen jäsenistöön kutsutaan kaikki Bocuse d’Orissa Suomea edustaneet kilpailijat ja assistentit.

Kaksivuotisen kilpailukauden aikana yhdistys järjestää Suomen edustajakarsinnat, kokoaa Suomen Bocuse d’Or -kilpailujoukkueen, ja järjestää kilpailuihin valmistautumiseen tarvittavat harjoitustilat ja -välineet sekä taloudelliset ja henkilöresurssit. Lisäksi yhdistys kehittää Suomen kansainvälistä kokkikilpailutoimintaa ja tukee menestystä yhdessä yhteistyö- ja sidosryhmäverkostonsa kanssa.

Mari Cadaut toimii yhdistyksen viestijänä ja kilpailujen Promotion Managerina ja vastaa hallituksen varapuheenjohtajan roolissa yhdistyksen toiminnassa vuosikokoukseen 2021 saakka. Mari on projektin johtamisen ja ruokaviestinnän asiantuntija ja hänen roolinsa kilpailujen tunnettuuden kasvussa viime vuosina on ollut merkittävä. Promotion Managerin vastuulla on joukkueen viestintä ja markkinointi sekä tärkeät suhteet kumppaneihin ja kansainväliseen Bocuse d’Or-organisaatioon.

Sami Rekola toimii joukkueenjohtajana vastuullaan kilpailuihin harjoittelu, valmennuksen johtaminen, kisatiimi sekä oppilaitosyhteistyö. Sami kuuluu Bocuse d’Or Academy Finland ry:n hallitukseen ja osallistuu aktiivisesti yhdistystyöhön.

Mari Cadaut

Yhdistyksen toiminnanjohtaja