AJANKOHTAISTA

Haku Bocuse d’Or -kaudelle 2022-2023 on auki!

Haku Bocuse d’Or -kaudelle 2022-2023 on auki!

Bocuse d’Or Academy Finland ry hakee edustajaa kilpailukaudelle 2022-2023. Hakuaika on 14.6. – 1.8.2021. Määräaikaan mennessä jätettyjen hakemusten perusteella valitaan korkeintaan 4 kilpailijaa karsintakilpailuun, joka järjestetään myöhäissyksyllä 2021.

Bocuse d’Or Lyon 2021 26.-27.9.

Bocuse d’Or Lyon 2021 26.-27.9.

Lyonissa pidettävä Bocuse d'Or -finaali 2021 on siirretty syyskuulle. Suomen edustaja Mikko Kaukonen, assistentti Anni Peräkylä ja valmentaja Heikki Liekola jatkavat harjoittelua Eero Vottosen johdolla huhtikuun lopulla. Korona-pandemia pakotti Bocuse d'Or -kilpailuja...

Eero Vottonen Suomen Bocuse d’Or -joukkueen johtoon

Eero Vottonen Suomen Bocuse d’Or -joukkueen johtoon

Bocuse d’Or Academy Finland ry on valinnut Bocuse d’Or -presidentiksi Eero Vottosen. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Aki Wahlman. Bocuse d’Or -joukkue valmistautuu parhaillaan kesäkuussa Lyonissa käytävään loppukilpailuun. Suomen Bocuse d’Or...

Bocuse d’Or -kausi käyntiin vahvoilla kumppanuuksilla

Bocuse d’Or -kausi käyntiin vahvoilla kumppanuuksilla

Suomalaisia laadukkaita raaka-aineita ja huippuosaamista tuodaan esiin keväällä Bocuse d’Orin Euroopan-karsinnoissa Tallinnassa. Bocuse d’Or Academy Finland ja sen taustalla vaikuttava Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö, ELO-säätiö, vievät Suomea ruokamaana maailmankartalle voimavaranaan yhteistyö.

Mikko Kaukosesta Suomen Bocuse d’Or -edustaja

Mikko Kaukosesta Suomen Bocuse d’Or -edustaja

Viidestoista Suomen Bocuse d’Or -edustaja valittiin 26.10. Suomen Bocuse d’Or -historian korkeatasoisimmassa karsinnassa Messukeskuksessa Viini&ruoka -tapahtumassa. Suomen edustajaksi maailman vaativimpaan kansainväliseen kokkikilpailuun valittiin Mikko Kaukonen Food Camp Finlandista.

Bocuse d’Or -edustajan paikasta kilpailee 4 huippunimeä

Bocuse d’Or -edustajan paikasta kilpailee 4 huippunimeä

Suomen Bocuse d’Or -edustajan paikasta kaudelle 2020-2021 kilpailee neljä suomalaisen keittiömaailman kovaa nimeä. 26.10. Viini ja Ruoka 2019 -messuilla kisakeittiöihin nousevat Mikko Kaukonen Food Camp Finlandista, Erik Mansikka ravintola Kaskiksesta, freelance-yrittäjänä toimiva Kalle Tanner sekä Tommi Tuominen ravintola Demosta.

Mari Cadaut

Yhdistyksen toiminnanjohtaja
Promotion Manager
Bocuse d'Or Academy Finland
mari.cadaut@viestintamakua.fi
+358 40 587 8053

Aki Wahlman

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja
aki@foodyallen.fi
‭+358 40 548 1864‬

Eero Vottonen

President
Bocuse d'Or Academy Finland
eero@palacerestaurant.fi
+358407437442

Sami Rekola

Joukkueenjohtaja
Bocuse d'Or Academy Finland
sami.rekola@haaga-helia.fi
+358 50 355 7255

Osoite

c/o Mari Cadaut
Munkkiniemen Puistotie 3 a 20, 00330 Helsinki

Harjoittelukeittiön osoite

Prinsessantie 2, 00820 Helsinki
Copy link
Powered by Social Snap