AJANKOHTAISTA

Bocuse d’Or -kausi käyntiin vahvoilla kumppanuuksilla

Bocuse d’Or -kausi käyntiin vahvoilla kumppanuuksilla

Suomalaisia laadukkaita raaka-aineita ja huippuosaamista tuodaan esiin keväällä Bocuse d’Orin Euroopan-karsinnoissa Tallinnassa. Bocuse d’Or Academy Finland ja sen taustalla vaikuttava Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö, ELO-säätiö, vievät Suomea ruokamaana maailmankartalle voimavaranaan yhteistyö.

Mikko Kaukosesta Suomen Bocuse d’Or -edustaja

Mikko Kaukosesta Suomen Bocuse d’Or -edustaja

Viidestoista Suomen Bocuse d’Or -edustaja valittiin 26.10. Suomen Bocuse d’Or -historian korkeatasoisimmassa karsinnassa Messukeskuksessa Viini&ruoka -tapahtumassa. Suomen edustajaksi maailman vaativimpaan kansainväliseen kokkikilpailuun valittiin Mikko Kaukonen Food Camp Finlandista.

Bocuse d’Or -edustajan paikasta kilpailee 4 huippunimeä

Bocuse d’Or -edustajan paikasta kilpailee 4 huippunimeä

Suomen Bocuse d’Or -edustajan paikasta kaudelle 2020-2021 kilpailee neljä suomalaisen keittiömaailman kovaa nimeä. 26.10. Viini ja Ruoka 2019 -messuilla kisakeittiöihin nousevat Mikko Kaukonen Food Camp Finlandista, Erik Mansikka ravintola Kaskiksesta, freelance-yrittäjänä toimiva Kalle Tanner sekä Tommi Tuominen ravintola Demosta.

Mari Cadaut

Hallituksen varapuheenjohtaja
Promotion Manager, viestintä

mari.cadaut@viestintamakua.fi
+358 40 587 8053

Sami Rekola

Joukkueenjohtaja

sami.rekola@haaga-helia.fi
+358 50 355 7255

Osoite

c/o Mari Cadaut
Munkkiniemen Puistotie 3 a 20, 00330 Helsinki

Harjoittelukeittiön osoite

Prinsessantie 2, 00820 Helsinki
Copy link
Powered by Social Snap