AJANKOHTAISTA

Bocuse d’Or -kausi käyntiin vahvoilla kumppanuuksilla

Bocuse d’Or -kausi käyntiin vahvoilla kumppanuuksilla

Suomalaisia laadukkaita raaka-aineita ja huippuosaamista tuodaan esiin keväällä Bocuse d’Orin Euroopan-karsinnoissa Tallinnassa. Bocuse d’Or Academy Finland ja sen taustalla vaikuttava Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö, ELO-säätiö, vievät Suomea ruokamaana maailmankartalle voimavaranaan yhteistyö.

Mikko Kaukosesta Suomen Bocuse d’Or -edustaja

Mikko Kaukosesta Suomen Bocuse d’Or -edustaja

Viidestoista Suomen Bocuse d’Or -edustaja valittiin 26.10. Suomen Bocuse d’Or -historian korkeatasoisimmassa karsinnassa Messukeskuksessa Viini&ruoka -tapahtumassa. Suomen edustajaksi maailman vaativimpaan kansainväliseen kokkikilpailuun valittiin Mikko Kaukonen Food Camp Finlandista.

Bocuse d’Or -edustajan paikasta kilpailee 4 huippunimeä

Bocuse d’Or -edustajan paikasta kilpailee 4 huippunimeä

Suomen Bocuse d’Or -edustajan paikasta kaudelle 2020-2021 kilpailee neljä suomalaisen keittiömaailman kovaa nimeä. 26.10. Viini ja Ruoka 2019 -messuilla kisakeittiöihin nousevat Mikko Kaukonen Food Camp Finlandista, Erik Mansikka ravintola Kaskiksesta, freelance-yrittäjänä toimiva Kalle Tanner sekä Tommi Tuominen ravintola Demosta.

Tiina Isohanni

Yhdistyksen toiminnanjohtaja
Promotion Manager
tiina.isohanni@helsinkiinsight.fi
+358 50 5368 635

Tommi Tuominen

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja
tommi@restaurantdemo.fi

Osoite

c/o Tiina Isohanni
Korkeavuorenkatu 24 B 21
00130 Helsinki