Suomen Bocuse d’Or -edustajan haku kaudelle 2024-2025 on käynnistynyt. Hakuaika on 15.3. – 31.4.2023. Kilpailutoimikunta valitsee hakemusten perusteella 2-6 kilpailijaa jatkoon ja valmistautumaan syksyllä 2023 pidettävään karsintakilpailuun.

Hae Suomen Bocuse d’Or -edustajaksi CV:llä ja vapaamuotoisella hakemuksella. Kerro hakemuksessasi

  • millainen on työhistoriasi ja millaisia tavoitteita sinulla on urallasi
  • millainen kilpailuhistoria sinulla on
  • mikä motivoi sinut osallistumaan karsintaan
  • miksi haluat edustaa Suomea kansainvälisissä kokkikilpailuissa
  • miksi olisit juuri henkilö tehtävään

Bocuse d’Or -edustajaksi voi hakea ammattikokki, jonka tulee kansainvälisten kilpailusääntöjen mukaisesti olla Suomen kansalainen ja vähintään 23 vuotta tammikuussa 2025.

Ennakkokarsinta

Hakemukset ja CV:t lähetetään 31.4. mennessä osoitteeseen mari.cadaut@viestintamakua.fi.

Suomen Bocuse d’Or Academy Finland ry:n jäsenistä koostuva kilpailutoimikunta käy läpi määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset ja CV:t toukokuun alussa. Karsintakilpailuun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti toukokuussa. Kilpailutehtävä julkistetaan 1.6.

Karsintakilpailu

Syksyllä 2023 järjestettävään karsintakilpailuun valitaan 2-6 kirjallisesta hakemuksesta ja CV:stä parhaat pisteet saanutta hakijaa. Karsinnan säännöt ja tehtävät julkistetaan jatkoon päässeille kesäkuun alussa.

Kilpailukausi

Karsinnat voittanut hakija tekee kilpailijasopimuksen Bocuse d’Or Academy Finland ry:n kanssa.

Karsintakilpailun voittaja sitoutuu

  • edustamaan Suomea Bocuse d’Or Euroopan osakilpailuissa Trondheimissa maaliskuussa 2024sekä jatkoon päästessään Lyonin finaalissa tammikuussa 2025
  • tekemään kilpailutyötä Bocuse d’Or Academy Finland ry:n asettaman kilpailuorganisaation alaisuudessa ja edustamaan BOC Academya koko kilpailukauden aikana mediassa ja edustustilaisuuksia
  • tekemään sponsorisopimuksiin merkittyjä töitä ja edustamista Suomen Bocuse d’Or -yhteistyökumppaneille kauden puitteissa.
  • Käyttämään harjoituskaudet päätoimisesti harjoitteluun ja yhteistyökumppanityöhön.
    • Mikäli kilpailijalla on henkilökohtaisia yhteistyösopimuksia, ne eivät saa olla eturistiriidassa Bocuse d’Or -yhteistyökumppaneiden kanssa (esim. kilpailevat yritykset) eivätkä viedä harjoituskaudella työaikaa kilpailuihin harjoittelemiselta

Lisätietoja antaa yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Tommi Tuominen
etunimi@restaurantdemo.fi