Tiina Isohanni on aloittanut kesäkuussa Bocuse d’Or Academy Finland ry:n toiminnanjohtajana. Yhdistyksen uusi toiminnanjohtaja on kulttuuri- ja tapahtumatuotannon ammattilainen, joka on työskennellyt muun muassa tuottajana ja projektijohtajana.

Tiina Isohanni on tuottaja ja projektinjohtaja, joka on ideoinut ja luonut konsepteja jo yli kaksikymmentä vuotta. Isohanni on toiminut vastuullisena yritystapahtumaprojektien ja niihin liittyvien markkinointitoimenpiteiden vetäjänä. Hänellä on vahva verkosto sekä tapahtumatoiminnan yhteistyökumppaneiden kanssa että Helsingin hospitality-kentässä. Uusi toiminnanjohtaja on myös laajasti verkostoitunut kulttuuri-, tapahtumatuotannon sekä ravintola-alan toimijoiden ja päättäjien kanssa. 

”Kokemukseni laajojen projektien johtamisesta ja kansainvälisestä yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa antaa hyvän pohjan toiminnanjohtajan rooliin. Vuosien työ Helsingin kaupungin puolesta kuvastaa vahvaa tunnettani Helsinkiin ja sen ravintoloihin, kulttuuriin sekä puhtaaseen ruokaan. Mahdollisen Euroopan karsintakisan saaminen Helsinkiin olisi upea yhteinen etappi kaupungillemme matkalla vakavasti otettavaksi ruokapääkaupungiksi. Ensin meidän tavoitteenamme on tietenkin saavuttaa palkintosija maailman tunnetuimman ja arvostetuimman kokkikisan finaalissa Lyonissa 2025”, Isohanni kommentoi.

Yhdistystä sen perustamisesta lähtien luotsannut Mari Cadaut siirtyy toiminnanjohtajan paikalta kehittämään omaa viestintäyritystään.

”Jätän yhdistyksen Tiinan osaaviin käsiin hyvillä mielin. Yhdistyksen kumppanuus K-ryhmän kanssa jatkuu menestyksekkäästi, talous on kunnossa ja kilpailutoiminta on hyvissä kantimissa. Tiina jatkaa toiminnan kehittämistä tästä eteenpäin yhdistyksen erinomaisen hallituksen kanssa seuraavalle tasolle”, sanoo Cadaut.

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Tommi Tuominen toivottaa Tiinan tervetulleeksi yhteiselle suomalaisen ruokakulttuurin tunnetuksi tekemisen matkalle. 

”Kiitän koko hallituksen puolesta Maria siitä työstä, jota hän on lähes vuosikymmenen ajan tehnyt Suomen Bocuse d’Or -toiminnan eteen. Nyt lähdemme viemään suomalaisen ruokakulttuurin ja keittotaidon viestiä eteenpäin yhdessä Tiinan kanssa, kohti Lyonia ja Suomen ensimmäistä palkintosijaa. Ensimmäinen etappi tällä matkalla ovat Suomen karsintakilpailut, jotka järjestetään syyskuussa, Tuominen kertoo.  

Syyskuussa valittava joukkue jatkaa maaliskuussa 2024 Trondheimissa järjestettävien Euroopan-osakilpailuiden kautta vuoden 2025 loppukilpailuihin Lyoniin. Karsintakilpailusta ja tulevan edustajan matkasta maailmanfinaaliin vastaa Bocuse d’Or Academy Finland ry. Suomen Bocuse d’Or -menestyksen kilpailukaudella 2024-2025 mahdollistaa K-ryhmän ohella laaja partnerverkosto.