Suomen Bocuse d’Or -edustajan haku kaudelle 2024-2025 on käynnistynyt. Hakuaika on 15.3. – 31.4.2023. Kilpailutoimikunta valitsee hakemusten perusteella 2-6 kilpailijaa jatkoon ja valmistautumaan syksyllä 2023 pidettävään karsintakilpailuun.
Hae Suomen Bocuse d’Or -edustajaksi CV:llä ja vapaamuotoisella hakemuksella. Kerro hakemuksessasi
- millainen on työhistoriasi ja millaisia tavoitteita sinulla on urallasi
- millainen kilpailuhistoria sinulla on
- mikä motivoi sinut osallistumaan karsintaan
- miksi haluat edustaa Suomea kansainvälisissä kokkikilpailuissa
- miksi olisit juuri henkilö tehtävään
Bocuse d’Or -edustajaksi voi hakea ammattikokki, jonka tulee kansainvälisten kilpailusääntöjen mukaisesti olla Suomen kansalainen ja vähintään 23 vuotta tammikuussa 2025.
Ennakkokarsinta
Hakemukset ja CV:t lähetetään 31.4. mennessä osoitteeseen mari.cadaut@viestintamakua.fi.
Suomen Bocuse d’Or Academy Finland ry:n jäsenistä koostuva kilpailutoimikunta käy läpi määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset ja CV:t toukokuun alussa. Karsintakilpailuun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti toukokuussa. Kilpailutehtävä julkistetaan 1.6.
Karsintakilpailu
Syksyllä 2023 järjestettävään karsintakilpailuun valitaan 2-6 kirjallisesta hakemuksesta ja CV:stä parhaat pisteet saanutta hakijaa. Karsinnan säännöt ja tehtävät julkistetaan jatkoon päässeille kesäkuun alussa.
Kilpailukausi
Karsinnat voittanut hakija tekee kilpailijasopimuksen Bocuse d’Or Academy Finland ry:n kanssa.
Karsintakilpailun voittaja sitoutuu
- edustamaan Suomea Bocuse d’Or Euroopan osakilpailuissa Trondheimissa maaliskuussa 2024sekä jatkoon päästessään Lyonin finaalissa tammikuussa 2025
- tekemään kilpailutyötä Bocuse d’Or Academy Finland ry:n asettaman kilpailuorganisaation alaisuudessa ja edustamaan BOC Academya koko kilpailukauden aikana mediassa ja edustustilaisuuksia
- tekemään sponsorisopimuksiin merkittyjä töitä ja edustamista Suomen Bocuse d’Or -yhteistyökumppaneille kauden puitteissa.
- Käyttämään harjoituskaudet päätoimisesti harjoitteluun ja yhteistyökumppanityöhön.
- Mikäli kilpailijalla on henkilökohtaisia yhteistyösopimuksia, ne eivät saa olla eturistiriidassa Bocuse d’Or -yhteistyökumppaneiden kanssa (esim. kilpailevat yritykset) eivätkä viedä harjoituskaudella työaikaa kilpailuihin harjoittelemiselta
Lisätietoja antaa yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Tommi Tuominen
etunimi@restaurantdemo.fi
Viimeisimmät kommentit