Bocuse d’Or Europe 2026 järjestetään Ranskan Marseillessa 15-16.03.2026

Kansainvälinen Bocuse d’Or -organisaatio on valinnut Suomen joukkueen mukaan Bocuse d’Or Europe 2026 -kilpailuun, joka järjestetään Marseillessa maaliskuussa 2026.

Bocuse d’Or Academy Finland ry on nimennyt joukkueen, joka edustaa Suomea arvostetussa kilpailussa. Suomen joukkueeseen kuuluvat kandidaatti Johan Kurkela, assistentti Niilo Suominen, valmentaja Mikko Kaukonen, joukkueenjohtaja Simo Harrivaara. Tuomaristossa Suomea edustaa Tommi Tuominen.

Joukkue valmistautuu parhaillaan edustamaan Suomea maailman kovatasoisimmassa kokkikilpailussa, jossa kohtaavat Euroopan parhaat keittiömestarit ja gastronomiset osaajat.

Kandidaatti Johan Kurkela vastaa kilpailusuorituksesta, assistentti Niilo Suominen tukee keittiössä, valmentaja Mikko Kaukonen huolehtii strategisesta ohjauksesta ja joukkueenjohtaja Simo Harrivaara vastaa kokonaisuuden koordinoinnista sekä käytännön järjestelyistä.

Joukkue aloittaa intensiivisen harjoittelun välittömästi ja tähtää podiumille Marseille 2026 -kilpailussa.

”On suuri kunnia, että Suomi on jälleen mukana Bocuse d’Or Europe -kilpailussa. Marseille tarjoaa inspiroivan ja kansainvälisen näyttämön, jossa suomalainen gastronomia saa ansaitsemansa huomion.

Valittu joukkue koostuu lahjakkaista ja motivoituneista ammattilaisista, jotka vievät mukanaan osaamisen lisäksi myös suomalaisen keittiön tarinaa. Yhdistyksenä olemme ylpeitä heidän saavutuksistaan ja sitoutumisestaan”, kommentoi Bocuse d’Or Academy Finlandin hallituksen puheenjohtaja Tommi Tuominen.

Lehdistön käyttöön on saatavilla joukkueen kuvat ja lisämateriaali Suomen Bocuse d’Or -yhdistyksen mediapankista.

Lisätiedot ja mediayhteydenotot:

Bocuse d’Or Academy Finland ry
Liisa Mäkelä
041 3272 779
bocusedorfinland(at)gmail.com